Saluuuuuut, AirWalkere!

În sfârșit, am reușit, într-un final (chiar de an) să avem un site dedicat jucătorilor, creatorilor de conținut și celor care fac parte din staff-ul Airwalk Media (AWM).

Am început în 2005 ca o comunitate de făcut filme de Counter-Strike sau de orice alt joc, gen FIFA. A fost frumos, însă greu. Am avut prin 2007 în jur de 50 de artisti (3ds, fx, vfx) si moviemakeri și un forum cu peste 4000 de membrii activi care era gazduit de GamesZone. Cei mai bătrâni încă știu perioada aia cu site-ul GamesZone: programe, cfg-uri și filme. Toate la discreția tuturor.

După o lovitură în serverele GZ am suferit și noi iar forumul a picat. Nu știam ce înseamnă în zilele alea backup, ce înseamna securitate/securizare… era asa, “hai să facem ceva frumos că toată lumea e buna”. Nu, nu e. Viata e greu, lumea e rău, iar noi am pierdut totul.

Ce-am făcut? Ne-am ridicat, ne-am scuturat și am mers în continuare (pe aer). Am făcut un site. Nu a durat o săptămână și a fost “hăckuit” de RST (Romanian Security Team). Nu am pierdut nimic, oricum nu făcusem mare lucru într-o săptămână, lumea era în vacanță (mai țineți minte cum e să pleci într-o vacanță? sau din oraș? hehe, ce vremuri…) și nu era Wi-Fi peste tot sau datele mobile “fără număr”.

Am trecut și peste asta, a fost ok. După care am dat de WordPress și am stat în jur de 72 de ore non-stop și am făcut site-ul nostru, propriu. A durat în jur de 4 sau 5 ani până să fie injectat și să nu mai meargă linkurile, să nu te poți loga pe admin… eh, un atac rus, de data asta.

După atât timp și după atâtea atacuri, noi suntem încă aici. În picioare. În aer. Mai mari și mai puternici ca niciodata. Iar asta v-o datorăm vouă, tuturor celor care ați pus o cărămidă în construirea acestei comunități. Pentru că nimic nu este mai puternic pe lumea asta decat familia.

Bun, acum ca avem site-ul ăsta, vor urma multe alte surprize pentru tine! Te așteptăm și pe discord, mai stăm la taclale.

Între timp ne-am maturizat și de la doar o comunitate de moviemakeri am ajuns la câteva echipe pro și/sau semipro dar și creatori de conținut pe care ți-i prezint imediat. însă până atunci, daca ești binevoitor să apeși pe linkurile alea de jos și să ne susții cu un follow, like sau join, ai fi SuperAirWalker, crede-mă!

Daca nu le vezi, îți scriu aici ce avem și pe unde suntem prezenți momentan:

Facebook
Twitter
Instagram

Discord
Twitch
YouTube

Bun, și acum că ai făcut cunoștință cu Airwalk Media pe social media, hai să faci cunoștință și cu cei care fac parte din Airwalk Media pă jocuri. Apasă butoanele pentru fiecare echipă în parte!

AWM.Entertainers
AWM.Staff

Spre final, nu uita: Sky is not the limit anymore! Since 2005.